Fyra anledningar till att jag åker iväg till Uruguay.
- Upplevelser. Jag vill uppleva världen, upptäcka nya platser och nya kulturer. Lära mig om allt och alla
Jag vill kunna berätta för min framtida familj om alla upplevelser jag varit med om och som gammal dam sitta och kolla tillbaka på bilder och vara lycklig för att jag gjort något så fantastiskt och galet
 
-  Jag vill lära mig ett nytt språk. Engelska, tyska är språk som jag behärskar någorlunda, eller iallafall kan göra mig förstådd på utan problem. Svenska kan jag sedan barnsben. Varför inte utöka min kunskap ännu mer och lära mig ett fjärde språk. Mitt livsmål är trots allt att lära mig 5 språk flytande. 
 
-  En paus från vardagen. Jag älskar min tillvaro i sverige och det känns hemskt att lämna alla underbara vänner och hela mitt liv i sverige. Men det komemr även vara fruktansvärt skönt. Efter 17 år i sverige känns det bra med tanken på en tapetväxel. 
 
- Jag vill göra något annorlunda. Jag vill kunna berätta för människor att jag gjort något annorlunda.
När jag var mindra kunde jag inte sova hos människor för att jag var aldeles för rädd. Nu bara 6 år senare sitter jag och räknar ner till mitt antagligen livs största äventyr. 
Landvetter
Sitter nu på Landvetter efter att ha fått stå upp klockan tre. Huvudvärken och magontet är somvanligt med mig under flygresan. Jäkla flygrädsla. 
I vilket fall så flyger lyfter planet mot Paris om ca 30 minuter. Jag är så taggad. 
Nästa gång jag är på Landvetter lämnar jag Sverige för 11 månader.
Gud, vad har jag gett mig in på. 
 

 
💞
I 661 dagar har jag längtat efter att få åka som utbytesstudent och nu är det endast 94 dagar kvar!