Spanska Språket.
Nu har jag levt i ett land där spanska är språket som talas i 46 dagar, och jag tänkte ge er en kort uppdatering om hur det går med spanskan.  Jag kan ha basic conversationer på spanska, jag förstår hyffsat mycket när de pratar lugnt och till mig. Dock är det väldigt svårt. Jag är ganska frustrerad över hur sakta det går, men huvudsaken ár att det går framåt. Jag har endast varit här i 46 dagar, och jag har lärt mig så otroligt mycket, Jag kan handla, beställa mat, förstå när någon ber mig något och jag kan prata lite. Idag pratade jag mycket spanska i skolan. Det är svårt då mina vänner pratar bra engelska, dock har jag verkligen tänkt att jag ska försöka prata endast spanska med dem i skolan.
Skolan är svår, dock är det endast tre lärare som faktiskt bryr sig mycket om mig. Med andra ord ber mig göra saker. Nu är det dock endast 46 dagar kvar tills sommarlovet, vilket faktiskt skrämmer mig lite då jag älskar att vara i skolan och umgås med mina vänner. Dock kommer det lösa sig, jag ska allt ha ett bra sommarlov. För 3 månader ledighet i ett paradis land som detta kan ju inte vara dåligt. 
Mitt nuvarande mål är dock att prata bra spanska innan Julafton. Innan Jul vill jag kunna kommunicera med alla på spanska. Rent teoretiskt är det inte omöjligt. Det gäller bara att hårdplugga. 
Här får ni en bild på vår väldigt vackra solnedgång.
 
Hasta Luego, Besos 

Godmorgon! ( Tid Uruguay: 11:01)
Just nu sitter jag i mitt rum och väntar på att min familj ska vakna, jag måste nämligen åka med dem till Costa urbana för att ta ut pengar.
En väldigt stor skillnad mot Sverige här är faktiskt tiderna man går upp. Jag vaknar fortfarande runt 8 varenda dag och är helt pigg, medans mina vänner och min värdfamilj tycker det är skandal att vakna innan 12. Så känner någon för att prata lite i skype, typ en timme eller så. Bara hör av er, jag är ensam XD
Expo Parado
Torsdagen den 17 September åkte jag och de andra utbytesstudenterna från ciudad de la Costa in till montevideo för att möta upp voluntärer från Yfu och andra utbytesstudenter från runt om i uruguay. Tidigare i veckan fick vi nämligen ett mejl om expo parado i uruguay. Jag personlighen hade ingen aning om vad det var, men svarade att jag ville med. leer efter mottot, säg aldrig nej. Hur som hellst mötte vi upp de andra utbytesstudenterna i tres cruses i montevideo där vi sedan begav oss mot YFU kontoret i uruguay. 
Vi stannade där ca en timme innan vi tog bussen till Expo Parado. 
Expo parado var helt enkelt ett ställe med en hel del gauchos och djur. Riktigt så som jag föreställer mig uruguay för att vara ärlig. 
vi hade en helt fantastisk dag, jag fick träffa " mu Dutch girl" och de andra goa glada svenskarna. Vi hade supertrevligt. vi åt mackor med färsk oliolja, ruccola och skinka. Drack mängder med färskpressad juice och åt churros och sötsaker tills i höll på att dö. 

" Bildbomb utan specifik ordning"
Kossor
 
Elise och joel och Kor 
 
Me and my Dutch Girl. 
Expo Parado 
 
Me and my Dutch girl 
 
 
Utbytesstudenter, 
 
 
 
 
 
 
Vi måste stå här och posa, vi är utbytesstudenter... 
Asado, Tyspiskt Uruguayanskt 
Alltså, bilden strålar av lycka typ. Galet rolig dag!! 
its time for another Selfie 
 
Söta som socker
Tävlingområdet 
Fantastisk god juice, Frutilla y Anana
Vem är snyggast ?;)
Visa ko.
Selfieee.
Kändisko
Så söta, jag dör. 
Getter
Mini Get 
S
så sööööt. 
kor
mer kor...
ser man hur rädd jag är? XD
slår ad om att kon tröttnade på oss xd
Typicall Uruguay
Jamen, en traktor.. 
Traktooor
Madrid är ju nästan sverige...