Helgen
Herregud, jag vet att jag inte har bloggat, men jag finner lixom inte tid och då är det svårt. Hur som hellst så tänkte jag berätta för er vad jag har haft för mig de senaste veckorna. 
För två veckor sedan så bestämde jag mig för att ta en spontartur till Trinidad, Florens för att hälsa på " my dutch girl". Cassandra från nederländerna. Jag tog en buss från montevideo ner till trinidad och stannade en natt för att sedan ta en buss tillbaka. Vi hade det verkligen SUPER mysigt.
( Min svenska mobil är borta med alla bilder så har bara gamla bilder :'(  )
Veckan som gick var tråkigt som få då nästan alla mina vänner var  chile på klassresa. En resa de lanerat i evigheter. Så vi var bara 7 stycken i min klass, 4 stycken i Cientifico och 5 stycken i Humanistico. Dockvar det ganska bra då många som lämnade var de som pratade bra engelska så jag verkligen kännde hur min spanska blev mycket bättre då jag spenderade hela veckan med Franco som inte kan ett dugg engelska. 
Men i skolan så målade vi träd, satt och snackade och käkade massa fika. De finns faktiskt ett motsvarande ord till fika i Uruguay som är Merienda. 
Måla träd 
Drake
Ett djur, jag tror det är en noshörning men man vet aldrig och Cami som jobbar hårt. 
Två ormar, en i Peñarols färger ( fotbolls lag ) och en grönblå. 
Finiiish, en Elefant, något okänt och en bläckfisk. 
Nyckelpiga ( Mariquita, älskar ordet ) 
Nu tog min tid slut så återkommer.  Besos. 
GLÖM INTE ATT FÖLJA YFUSWEDEN PÅ INSTAGRAM.
jag har hand om kontot denna veckan :D